Zyre ne shitje te një nga projektet më të reja moderne e cila ndodhet në zemër të Tiranës. Vendodhja buzë Sheshit Skënderbej, pranë Xhamisë, kulles së sahatit, midis rruges “Abdi Toptani” dhe rruges “28 Nëntori” i jep projektit një vlerë të lartë strategjike në zhvillimin e qendrës së kryeqytetit. Me akses të pakrahasueshem me të gjitha institucionet kryesore shtetërore, arsimore, shoqërore dhe tregtare, në një nga zonat më të preferuara.

Book Building është një ndërtesë multifunksionale prej 24,000 m2 e cila ofron apartamente elegante, zyra dhe ambiente komerciale moderne. Në objekt po aplikohen standartet më të larta të ndërtimit, duke ofruar cilësi shumë të lartë në konstruksion në rifiniturë dhe arkitekturë super moderne e cila është projektuar nga studio e cila ka projektuar sheshin Skënderbej dhe godinen e Hotel Plaza. Projekti modern dhe sherbimet e ndryshme që do të ofrohen në këto ambiente do ti japin një vlerë unike dhe kthim të sigurtë të investimit tuaj si tek ambientet e banimit dhe ato të biznesit.

Zyre në shitje me sipërfaqe neto 391,22 m2 (469,46 m2 bruto), kati 6. Eshte open space.

Parashikuar te mbaroje ne vitin 2024

Per me shume informacion rreth prones klikoni linkun perkates: https://www.inf-93.com/zyra-ambjente…shi-skenderbej

Cel. : +355696054036‬