Rreth Nesh

PronaJuaj.com është portali i dedikuar per ndermjetesimin e pronave, ne tregun e pasurive te paluajtshme ne Shqiperi e me gjere.

 

Ne synojmë t’u ofrojmë të gjithë blerësve, shitësve, pronarëve dhe qiramarrësve të mundshëm një shërbim të jashtëzakonshëm të kërkimit të pronave.

 

Tek ne gjeni prona, troje, objekte, dyqane, ambjente biznesi, vila, apartamente për shitje ose me qira ne te gjithe territorin e Shqiperise.

 

Nëse po kërkoni të blini ose merrni me qira, mos humbisni pronen qe ju pershtatet, duke aktivizuar Alertin.

 

Qellimi

Si mund te shfrytezojme teknologjine, per ta bere sa me te kollajte ndermjetesimin mes paleve dhe aktoreve ne tregun imobiliar.

 

Perse e rekomandojme portalin www.PronaJuaj.com :

• Portal i dedikuar vetem per prona

• nje rritje eksponenciale e vizitoreve ne keto 7 muajt e fundit

• aktualisht mbi 5.000 vizitore unik (klient potencial)

• Layout – desing perfekt per prezantimin e pronave dhe agjensive

• Video / floor plan / virtual tour / map / street view 

• SEO dhe indeksim perfekt nga google

• Kerkim i avancuar me rreth 40 opsione (multi search + radius >= 100 m)

• Filtri / renditja sipas cmimit etc…

• Alerti me email = Erdhi prona me parametrat qe kerkuat! (kujtes per vizitoret / bleresit)

• Komunikimi me whatsapp

• Funksionet favorit + krahaso / compare

• Funksionet CRM + struktura Agjensi -> Agjent

 

• Share rregullisht ne rrjetet sociale


 

Kontakt:

info@pronajuaj.com | +355692635458

Rruga Sulejman Delvina, Tirane, Albania

Compare listings

Compare