Merlin Imobiliare

Rruga "Skender Luarasi" , Tirane, Shqiperi

About Merlin Imobiliare

Merlin Imobiliare është një kompani imobiliare e përkushtuar në zhvillimin e shoqërisë dhe kënaqjen maksimale të kërkesave të klientëve të saj. Ofron një sërë shërbimesh si shit-blerje dhe qera për klientet dhe bizneset, studim tregu, vlerësim prone, veprimet ligjore, topograf, arkitekt dhe dizenjues prestigjoz.

 • 2.025€

JEPET ME QERA MAGAZINE NE RRUGEN DYTESORE MAMINAS

 • 2.025€
Maminas
 • 1350
 • 0 Kati
 • 00355 684044520
  • 3.500€

  JEPET ME QERA HOTEL NE PEZ HELMES

  • 3.500€
  Pez Helms
  • 8 Rooms
  • 900
  • 3 Kati
 • 00355 684044520
  • 1.600€

  JEPET MAGAZIN ME QERA NE AUTASTRADEN TR-VORE 427 M2

  • 1.600€
  Autostrada, Zona industriale, Bërxullë, Bashkia Vorë, Albania
  • 427
  • 0 Kati
 • 00355 684044520
  • 1.700€

  JEPET ME QERA HOTEL TEK KODRAT E SELITES

  • 1.700€
  Selitë
  • 12 Rooms
  • 1000
  • 3 Kati
 • 00355684044520
  • 4.500€

  JEPET ME QERA NDERTES 5 KATESHE PER BIZNES NE LAPRAK

  • 4.500€
  Lapraka
  • 1000
  • 5 Kati
 • 00355 684044520
  • 3.500€

  JEPET ME QERA HOTEL NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES

  • 3.500€
  Autostrada Tirrane- Durres
  • 1650
  • 3 Kati
 • 03550695406860
  • 1.500€
  • 3.000€
  • 2.300€

  JEPET ME QERA MAGAZIN ME 562 m2 NE AUTOSTRADEN TIRANE VORE

  • 2.300€
  Autostrada tiran-durres, Zona industriale, Bashkia Vorë, Albania
  • 562
  • 0 Kati
 • 00355 684044520
 • Compare listings

  Compare