Invest Prona

Durres

About Invest Prona

Invest Prona sjell një gamë të gjerë zgjedhjesh, listën e pronave të azhornuara në mënyrë të vazhdueshme dhe tendencën e tregut që ju duhet për të marrë vendimin e duhur.

 • 42.000€

Shitet apartament 1+1 me Ballkon, Hekurudha Plazh Durres

 • 42.000€
Hekurudha Plazh Durres
 • 2 Rooms
 • 62
 • 4 Kati

 • 067 38 66 666
  • 42.000€

  Shitet toke/truall tek Unaza, Durres

  • 42.000€
  Unaza Durres
  • 880
  • Kati

 • 067 38 66 666
  • 150.000€

  Shitet apartament 3+1 me Ballkon, Currila Durres

  • 150.000€
  Currila, Durres
  • 4 Rooms
  • 145
  • 9 Kati

 • 067 38 66 666
  • 113.000€

  Shitet apartament 2+1 me Ballkon, Afer Portit, Durres

  • 113.000€
  Rruga e re e Portit, Durres
  • 3 Rooms
  • 141
  • 6 Kati

 • 067 38 66 666
  • 4.500€

   Jepet me qera Ndertesa me Fasade Xhami, Bulevard Durres

  • 4.500€
  Dyrrah, Rruga Bajram Tusha, Durrës, Bashkia Durrës, Durrës County, Northern Albania, 2001, Albania
  • 752
  • 2 Kati

 • 067 38 66 666
  • 266€

  Jepet me qera apartament 2+1, Gjiri Lalzit, Lura 3

  • 266€
  Gjiri Lalzit, Lura 3
  • 3 Rooms
  • 80
  • 1 Kati

 • 067 36 66 666
  • 450€
  • 300€

  Jepet me qera apartament 2+1 Prane Shkolles Muzikes, Durres

  • 300€
  Prane Shkolles Muzikes
  • 3 Rooms
  • 90
  • 7 Kati

 • 067 38 66 666
  • 250€

  Jepet me qera apartament 2+1 Prane Tatim Taksave, Durres

  • 250€
  Prane Tatim Taksave, Durres
  • 3 Rooms
  • 120
  • 7 Kati

 • 067 38 66 666
 • Compare listings

  Compare