Compare Listings

Sort by:
158.000€
shitje

Apartament 2+1 Kati 1, 90 m² 158.000 Euro (Kepi i Rodonit)

 • 3 bd
 • 1 ba
 • 90 m²
72.500€
shitje

Apartament 2+1+BLK Kati 7, 96 m² 72.500 Euro (Rruga e Dibres)

 • 3 bd
 • 2 ba
 • 96 m²
147.000€
shitje

SHITEN VILA DHE APARTAMENTE ME PAMJE NGA DETI

 • 1 bd
 • 1 ba
 • 76 m²
480€
qera

Apartament 2+1+BLK Kati 4, 120 m² 480 Euro (Rruga Komuna e Parisit)

 • 3 bd
 • 2 ba
 • 120 m²
1.500€
shitje

Shiten Depo per magazinime ne Kompleksin Magnet

 • 10 m²
80.000€
shitje

Shitet dyqan me hipoteke ne kompleksin Magnet.

 • 1 ba
 • 53 m²
96.000€
shitje

Shitet dyqan me hipoteke ne kompleksin Magnet.

 • 1 ba
 • 64 m²
50.000€
shitje

Apartament 1+1+BLK Kati 2, 64 m² (Sarande)

 • 2 bd
 • 1 ba
 • 64 m²
45.000€
shitje

Apartament 2+1 (Korce)

 • 3 bd
 • 1 ba
 • 78 m²