Prime Agency Imobiliare

About Prime Agency Imobiliare

PRIME AGENCY Real estate & different service) ju ofron një gamë të gjërë të shërbimeve tona, duke përfshirë të gjitha aspektet e shërbimit imobiliar dhe shërbimeve të ndryshme. Shërbim korrekt dhe produktiv. PRIME agency dhe agjentët e saj ju sjellin shumëllojshmëri shërbimesh si: SHERBIME IMOBILIARE : Studim tregu, ambientesh me qera, blerje/shitje, Interior designer – Projekt/zbatim, vlerësues pasurie, topograf, konsulencë juridike , rikonstruksion objekti. SHERBIME ARREDIMI DHE PROJEKTIMI ARKITEKTONIK : Arredim i brendshem apartamentesh,vilash,zyrash,bar-kafe ,restorantete,hotele etj. Projektim banese individuale tip vile,hotele,objekte shume kateshe banimi etj. Stafi i PRIME AGENCY falë profesionalizmit, organizimit dhe shërbimit në treg ofron ndërmjetesimin në të gjitha qytetet e vendit tonë. Qëllimi ynë është permbushja në nevojat tuaja personale ose të biznesit tuaj ne mënyre që investimi për blerjen apo shitjen e një pasurie të jetë më i sigurti për klientët apo bashkëpunëtoret tanë. Ne i japim vlerë kohës tuaj, jemi pranë jush duke na kontaktuar në zyrën tonë në qënder të Tiranës në lidhje me kërkesat tuaja.

Compare listings

Compare