Falcon Vlora

Vlorë, Vlora, Vlorë County, Southern Albania, 9401-9403, Albania
  • Tax Number:: 0035 69 70 44 721

About Falcon Vlora

Falcon Real Estate është një kompani me eksperincë 8-vjeçare në fushën e menaxhimit , kërkimit dhe shit-blerjeve të pronave . Operojmë dhe ne Dubai, Zvicër, Itali, Austri,Poloni,Çeki,Arabi Saudite .

Ne jemi të angazhuar për të ofruar ne nivel të larte të ekspertizës, shërbimit ndaj klientit, vëmëndje në detaje për marketingun, shitjet e pasurive të patundshme luksoze dhe pronave me qera. Me sherbimet dhe korrektesën tonë punojmë për të qenë sa më afer me klientet tanë. T’u shërbejme atyre ne kohe rekord duke i plotësuar kërkesat apo duke arritur ne transaksione finale.

Shesim më shpejt… jemi kudo!”

Compare listings

Compare