RealDeal Properties

Rruga Sami Frasheri, Qendra Metropol Kati i 2 - Tirane - Albania

About RealDeal Properties

Real Deal eshte kompania imobiliare me profesionale dhe me dinamike ne tregun Shqiptar. Ne e nisem kete kompani duke pare mungesen e nje sherbimi cilesor ne tregun Imobiliar. Agjentet tane shquhen per qasjen serioze dhe per ndjeshmerine ndaj klientit ne momentin e shitjes apo blerjes se nje prone. Çdo prone qe trajtohen nga kompania jone merr vemendjen e duhur dhe pronari informohet per te gjitha zhvillimet. Duke filluar nga moment i kontaktit te pare e deri ne finalizimin e shitjes agjentet tane kujdesen qe I gjithe procesi I shitjes te kaloj lehtesisht dhe pronari te marri vleren maksimale per pronen e vete.

Compare listings

Compare