ISEA Real Estate

Rruga "Mine Peza" 200 metra nga Kafe Flora

About ISEA Real Estate

ISEA Real Estate eshte pjese e e tregut te pasurive te paluajtshme, lider ne cilesine e sherbimit ne fushe, duke dhene informacion dhe asistence te plote rreth prones qe ju enderroni te keni apo per t’ju ndihmuar ne gjetjen e subjekteve te interesuara per pasurine tuaj imobiliare. ISEA Real Estate ju sherben gjate te gjithe ciklit te zgjedhjes se nje prone te re apo ne dhenien e saj. Ndermjeteson blerje, qira por ofron edhe konsulence financiare te specializuar. Skuadra e kualifikuar qe ju vendosim ne dispozicion, do t’ju dedikohet me perkushtim dhe ne menyre profesionale. Ne thelb te veprimtarise sone, ne jemi thjeshte: Partnere ne iniciativen tuaj!

Compare listings

Compare