Elite Properties

P. Shallvare, Bulevardi Gjergj Fishta

About Elite Properties

Elite Properties është agjenci e specializuar në fushën e pronave të paluajtshme duke ofruar ndërmjetësim në shitje, blerje, qira dhe vlerësim, këshillim financiar e ligjor ndaj kujtdo që i drejtohet për shërbim.

Ne gjejmë ofertën më të mirë!

Elite Properties assist buyers of either holiday homes or investors to purchase property in Albania for capital growth and holiday rental income. We offer a wide selection of apartments, villas and plot of lands near the sea.

We find the best offer!

Compare listings

Compare