DES Real Estate

Tiranë, ish-Blloku, Rruga “Ismail Qemali”, Pallati Abissnet

About DES Real Estate

DES Real Estate është një franshisë e organizuar me disa kompani në 4 shtete të Ballkanit, Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi dhe Maqedoni e Veriut.

Language:: English

 • 750.000€

SHITET TOKË OKAZION NË SPITALLË, DURRËS

 • 750.000€
Spitallë, Bashkia Durrës, Durrës County, Northern Albania, 2000, Albania
 • 28000
 • Kati

 • 00355694035476
  • 17.000€

  JEPET ME QIRA SHTËPI PRIVATE 17000 LEKË, ELBASAN

  • 17.000€
  Elbasan
  • 3 Rooms
  • 110
  • 1 Kati

 • 069 204 5100
  • 300€

  JEPET ME QIRA APARTAMENTI 1+1 NE ZOG TE ZI TIRANE 80 M2

  • 300€
  zog i zi tirane
  • 3 Rooms
  • 80
  • 2 Kati

 • 0696032222
  • 1.000€

  JEPET ME QIRA TOKË ARE NË RAVONIK TË KORÇËS.

  • 1.000€
  Ravonik, Bashkia Korçë, Korçë County, Southern Albania, 7023, Albania
  • 8 Rooms
  • 3688
  • 2 Kati

 • +355692045108
  • 350€

  JEPET ME QERA SHTËPI 2+1 TEK RRUGA ELBASANIT

  • 350€
  Rruga e Elbasanit, Njësia Bashkiake Nr. 10, Tirana, Njësia Bashkiake Nr. 2, Tirana County, Central Albania, 1001-1028, Albania
  • 3 Rooms
  • 78
  • 10 Kati

 • +355 69 609 1356.
  • 13.646€

  SHITET TOKË ARË 5300 M2 NË FASHTIN PULAHË, KORÇË. 1,700,000 LEK / Total

  • 13.646€
  Korçë, Bashkia Korçë, Korçë County, Southern Albania, 7001, Albania
  • 5300
  • Kati

 • +355 69 20 45 108
  • 242.000€

  SHITET TOKË ARE NË RAVONIK TË KORÇËS

  • 242.000€
  Ravonik, Bashkia Korçë, Korçë County, Southern Albania, 7023, Albania
  • 8 Rooms
  • 3688
  • 2 Kati

 • +355692045108
  • 90.000€

  SHITET APARTAMENT 3+1 NË QENDËR, ELBASAN

  • 90.000€
  Lagjia Aqif Pasha
  • 4 Rooms
  • 15956
  • Kati

 • +355 69 20 45 100
  • 88.035€

  Shitet apartament i mobiluar 1+1 tek Rruga e Kosovarëve, Tiranë

  • 88.035€
  Rruga e Kosovareve, Shushica, Njësia Bashkiake Nr. 5, Tirana, Tirana County, Central Albania, 1001-1028, Albania
  • 2 Rooms
  • 59
  • 6 Kati

 • +355 69 408 3999
 • Compare listings

  Compare