CENTURY21 Neom

Rruga "Liqeni i Thatë", Tirane, Albania

About CENTURY21 Neom

Century 21 Neom është pjesë e rrjetit imobiliar lider në tregun Shqipëtar si Century 21 Albania. Vizioni jone eshte te jemi kompania lider ne fushen e ndermjetesimit te pasurive te paluajtshme ne Shqiperi. Te krijojme ura bashkepunimi dhe besueshmerie per partneret dhe klientet tane ne biznes. Misioni jone eshte te ofrojme ambient pune me kushte bashkekohore, staf te specializuar dhe te mire trajnuar, sherbim cilesor dhe fryme te larte bashkepunimi.

Motto

THE NEW FUTURE

No listing found.

Compare listings

Compare