Zona/Rruga : Farke  – Quiet Lake

Quiet Lake eshte nje kompleks vilash dhe apartamente luksoze prane liqenit te Farkes.
Eshte nje kompleks relativisht i vogel, 16 vila dhe 16 apartamente.

Vilat jane 3 kateshe te gjitha dhe kane cilesi ndertimi maksimale. 2 nga tipet,
vilat qe jane me prane me liqenin dhe me sip me te medha, kane dhe ashensor.
Secila vile ka mundesin e 1 apo 2 vendparkimeve brenda truallit te vet.

Vila Elitare, e cila është më e madhja nga sipërfaqja dhe me elitare se cdo vile tjetër,
është e pozicionuar në rreshtin e parë të ndërtimeve dhe ka lidhje me te afërt me Liqenin e Farkes.
Vila Elitare (G) zotëron një sipërfaqe në total 551.1 m² dhe e ngritur në 3 kate mbi toke dhe nje kat nen toke.
Në katin përdhe përbëhet nga ambjenti i ditës, kuzhinën dhe nje dhome pritje per miqte.
Kati i parë përbëhet nga 3 dhoma gjumi dhe një verandë të madhe në katin e dytë,
plus papafingo vetem per dhomen matrimoniale te ciftit (ne total jane 4 dhoma gjumi) .
Në varësi të pozicionit të vila zoteron nje siperfaqe trualli nga (750-880 m² ).

Vlera totale e viles eshte 1.102.000 Euro.

Vila Individuale, (A) e cila është më e vogël në krahasim me vilën elitare, por me të njejtën privatësi;
ato janë të vendosura në rreshtin e dytë, direkt pas vilave elitare.
Vila individuale (A) zotëron nje sipërfaqe në total 302 m²
Vila ka ambientin e ditës së bashku me kuzhinën (open plan) si dhe një dhomë gjumi në katin përdhe,
dhe 2 dhoma gjumi në katin e pare dhe plus papafingo vetem per dhomen matrimoniale te ciftit (ne total jane 3 dhoma gjumi)
Vlera në total e vilës fillon nga 485.000 euro – 515.000 euro, gjithashtu në varësi të pozicionit të vila zoteron nje siperfaqe trualli nga (320-440 m² ).

Vila Individuale, (B) e cila është më e vogël në krahasim me vilën elitare, por me të njejtën privatësi;
ato janë të vendosura në rreshtin e dytë, dhe te trete direkt pas vilave A.
Vila individuale (B) zotëron nje sipërfaqe në total 360 m²
Vila ka ambientin e ditës së bashku me kuzhinën (open plan) si dhe një dhomë gjumi në katin përdhe,
dhe 2 dhoma gjumi në katin e pare dhe plus papafingo me 2 dhoma gjumi per dhomen matrimoniale te ciftit (ne total jane 4 dhoma gjumi )
Vlera në totale e vilës fillon nga 576.000 euro – 612.000 Euro, në varësi të pozicionit të vila zoteron nje siperfaqe trualli nga (300-400 m²)

Vila Individuale, (C) e cila është më e vogël në krahasim me vilën elitare, por me të njejtën privatësi;
ato janë të vendosura në rreshtin e dytë, dhe te trete direkt pas vilave A dhe B.
Vila individuale (C) zotëron nje sipërfaqe në total 320 m² Vila ka ambientin e ditës së bashku me kuzhinën (open plan) si dhe një dhomë gjumi në katin përdhe,
dhe 2 dhoma gjumi në katin e pare dhe plus papafingo per dhomen matrimoniale te ciftit (ne total jane 3 dhoma gjumi ).
Vlera në totale e vilës fillon nga 512.000 euro – 544.000 Euro, në varësi të pozicionit të vila zoteron nje siperfaqe trualli nga (300-420 m² ).

Kompleksi do kete dhe nje shetitore e cila eshte realizuar.
Hyrje te kontrolluar me roje.
Rrethim per privatesine dhe sigurine (i pajisur me kamera).

Pervec cilesise, qe nuk diskutohet, vecoria kryesore e projektit eshte vendodhja. Pamja dhe qetesia , siguria dhe investimi i sigurt.