Toke Are 9,000 m2 Kodhel Lezhe, 12.500 Euro

  • 12.500€
Kodhel, Lezhe
shitje

Toke Are 9,000 m2 Kodhel Lezhe, 12.500 Euro

Kodhel, Lezhe
  • 12.500€

Details

  • Property ID: 22798
  • Price: 12.500€
  • Property Size: 9000 m²
  • Property Type: toke
  • Property Status: shitje
  • Mob / Tel: +355689038955

Description

Detaje te Prones:
Prona me sipërfaqe 9,000 m2, pozicionuar në anën lindore të rrugës nacionale Lezhë – Shkodër, rreth 1.4 km larg saj në vijë ajrore, në zonën e tokave të fshatit Kodhel të Lezhës.
Prona ka konfiguracioni planimetrik të rregullt drejtkëndor. Në lindje të pronës ndodhen disa shtëpi banimi 1-2 katëshe të zonës.
Sipërfaqja e pronës është e sistemuar dhe në afërsi të saj ka mundësi për lidhje me burim energjie elektrike dhe uji për vaditje.

Per me shume info vizitoni plateformen e shitjes se pronave te Bankes OTP Albania:
https://otpbank.al/prona/dt_properties/are-9000-m2-kodhel-lezhe-2/

  • Address Kodhel, Lezhe
  • City Lezhe

Compare listings

Compare