Shitet dyqan përballë Amerikan 3. Dyqani ka sipërfaqe 130 m2 dhe mund të përdoret për tipologji të ndryshme biznesi. Për informacione më të detajuara mos hezitoni te na kontaktoni!

https://urbanrealestate.al/estate_property/shitet-dyqan-amerikan-3-tirane/

ID: 44817