Magazine – Prane City Park

 • 580€
City Park, Autostrada
shitje

Magazine – Prane City Park

City Park, Autostrada
 • 580€

Details

 • Property ID: 8940
 • Price: 580€
 • Property Size: 900 m²
 • Property Type: magazine
 • Property Status: shitje
 • Mob / Tel: ‎+355 68 209 7695

Description

Tirana Industrial Park – Autostrada Tiranë-Durrës

Tirana Industrial Park është projekti më i madh në fushën e logjistikës në Shqipëri dhe një ndër më modernet në Ballkan.
Ky projekt parashikon ndërtimin e 44 magazinave dhe godinave të klasit A në zonën industriale më të madhe të Shqipërisë,
10-15 min larg Tiranës dhe aeroportit të Rinasit, 25 min nga Durrësi.

Me një sipërfaqje ndërtimi prej 75.000 m2, zhvilluar në një truall rreth 15 ha,
“Mall of Tirana” është projekti i parë në Shqipëri që ofron jo thjesht ambiente industriale dhe magazinuese të cilësisë së lartë,
por dhe një gamë të plotë të shërbimeve logjistike, showroom që shërbejnë si dyqane për aktivitete të ndryshme.

Tirana industrial park ofron :

Kapanon me modul ne siperfaqe minimalist 900m²
( nga ate cilat 700m² eshte siperfaqe magazine, dhe 200m² showroom , dy kate )

Kapanon me mdoul ne siperfaqe mesatare 1100m²
( nga ate cilat 700m² eshte siperfaqe magazine dhe 400m² showroom , dy kate )

Kapanon me modul ne siperfaqe me te medha 1650 m²
( nga ate cilat 1050m² eshte siperfaqe magazine dhe 600 m² showroom , 2 kate )

Cmimet duke filluar nga 580-680-780 euro /m²

Falcilite në ndërtim. Përshtatje hapësirës përkatëse sipas kërkesës tuaj për ambientin e punës.
Afat i shkurtër i ndërtimit.
Në momentin e përzgjedhjes së magazinës mund të jetë në përdorimin tuaj brenda një afati kohor prej 6 deri në 9 muaj.
Financim deri në 70% të vlerës.
Në bashkëpunim me bankat ne ofrojmë financim deri në 70% të vlerës pa qenë e nevojshme për garanci hipotekore.
Menaxhim dhe mirëmbajte të sipërfaqeve të përbashkëta nga vetë kompania.

 

 • Address City Park, Autostrada
 • City Tirane

Compare listings

Compare
Lola Real Estate
 • Lola Real Estate