Kërkohen bashkëpunëtor në Lavanteri Industriale

  • 1€
, Fier, Fier County, Southern Albania, Albania
shitje
, Fier, Fier County, Southern Albania, Albania
  • 1€

Details

  • Price: 1€
  • Type: ambjent biznesi
  • Status: shitje

Description

Kërkohen bashkëpunëtor në Lavanteri Industriale me kapacitet total 4000 copë/ditë duke përfshirë të gjitha llojet e larjes si: enzym wash, stone wash etj.

Vendodhja e Lavaterisë: Fier

Efekte Speciale në Jeans si dhe Ngjyrosje

1500copë/ditë sigurohen nga biznesi aktual, pjesa tjetër e mbetur do të sigurohet nga personi i interesuar

Biznesi ka mundësinë e SHITJES, me kushtin se 1500copë/në ditë të jenë në gjendje të lirë(punë e siguruar nga pronari aktual)

Nëse keni pyetje, për më shumë informacion ose një vizitë në pronë:

0686032320

  • Address Fier, Fier County, Southern Albania, Albania

Contact Information

View Listings
DES Ish Ekspozita

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
DES Ish Ekspozita
  • DES Ish Ekspozita