Shitet Dyqani.

Ndodhet ne lagjen “Kastriot” Fier, pjese e nje pallati te ri dyqani eshte 30m katrore i pershtatshem per biznese te ndryshme. Mund te nderrohet dhe me nje hyrje.

Per me shume informacione kontaktoni ne numrin e telefonit.

Cel : 0682650999