TechnoHomeRealEstate

Techno Home / Real Estate at Techno Home / Real Estate

  • : M01713045H
  • : Ndermjetesim per shitje/blerje/qira i Pasurive te Paluajtshme

About TechnoHomeRealEstate

TECHNO HOME Real Estate ka lindur si nje agjenci, e cila me skuadren e saj ofron te gjithe eskperiencen, njohurite dhe pasionin per t’u kujdesur ndaj prones tuaj. Me entuziazmin dhe kualitetin e agjenteve te saj profesional u ofron klienteve te gjitha standartet ne tregun imobiliar. Permes platformes Techno Home dhe agjenteve te saj klientet tane mund te shesin, te blejne apo japin me qira Pasuri te Patundeshme ne tregun Shqiptar si dhe ate nderkombetar. Skuadra jone eshte e specializuar per t’ju siguruar te gjitha informacionet te cilat ju keni nevoje dhe do t’ju asistoje ne te gjithe procesin e trasaksionit, perfshire sherbimin noterial, marrje te kredise prane cdo banke te nivelit te dyte, si dhe ndjekjen e te gjithe procedures prane Zyres se Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme me eficence maksimale. Jemi të përkushtuar të ofrojmë një shërbim sa me te larte përtej pritshmerive në aspektin e biznesit tuaj. Jemi vazhdimisht te motivuar per te qene dinamik, inovativ per t’ju mbeshtetur. Lumturia juaj eshte suksesi jone!

Language:: Shqip, English, French, Italian

Sort by:

Compare listings

Compare