INF93

Real Estate INF 93 at Real Estate INF 93

About INF93

Real Estate “Inf 93” eshte e para agjensi immobiliare e organizuar ne Shqiperi. Eshte krijuar ne vitin 1993.

“Inf 93” Real Estate operon ne tregun e pasurive te paluajtshme ne Tirane e Shqiperi me nje eksperience 25 vjecare.

Ne fillimet e saja ishte shoqeri e perbashket Italo-Shqiptare, duke sjelle pervojen italiane ne kete fushe.

Jemi krenare qe ndihmojme klientet tane ne mbylljen me sukses te transaksioneve te pasurive te paluajtshme.

Ne kujdesemi se si mund ta bejme, procesin e shit-blerjeve dhe qirave te pasurive te paluajtshme, nje rrugetim sa me te thjeshte per klientet tane.

Sort by:

Compare listings

Compare