Titans Real Estate

Bulevardi Zogu i pare

About Titans Real Estate

Agjensi Imobiliare e specializuar në ndërmjetësimin e shitjes, blerjes, qërasë, konsulencës, vleresimeve dhe investimeve të pasurive të paluajtëshme. Qëllimi ynë është për të arritur kënaqësine më të lartë të klientetit dhe këtë duam ta realizojmë me profesionalizëm, përkushtim, korrektesë, dashamirëesi, mirësjellje dhe krenari.

Compare listings

Compare