Compare Listings

Merlin Imobiliare

Rruga "Skender Luarasi" , Tirane, Shqiperi

  • Properties listed: 26
  • Agents: 0

CONTACT Merlin Imobiliare

  • OVERVIEW
  • Listings
  • AGENTS
  • MAP

Merlin Imobiliare është një kompani imobiliare e përkushtuar në zhvillimin e shoqërisë dhe kënaqjen maksimale të kërkesave të klientëve të saj. Ofron një sërë shërbimesh si shit-blerje dhe qera për klientet dhe bizneset, studim tregu, vlerësim prone, veprimet ligjore, topograf, arkitekt dhe dizenjues prestigjoz.

Listings

260.000€

Beds: 9Baths: 3m²: 415.5

Vile

260.000€

Beds: 9Baths: 3m²: 415.5

Vile

220.000€
220.000€

Beds: 4Baths: 2m²: 126

Vile

320.000€

SHITET VILE 3 KATESHE AFER KODRES DIELLIT PERBALL ELEONORES

Rruga Rapo Hekali Kodra e Djellit perball Eleonores

Beds: 5Baths: 2m²: 343

Vile

320.000€

Beds: 5Baths: 2m²: 343

Vile

85.000€

Beds: 3Baths: 2m²: 110

Apartament

85.000€

Beds: 3Baths: 2m²: 110

Apartament

35.000€
35.000€

Beds: 3Bath: 1m²: 66

Apartament

350€

Beds: 2Bath: 1m²: 75

Apartament

350€

Beds: 2Bath: 1m²: 75

Apartament

300€
300€

Beds: 3Bath: 1m²: 102

Apartament

70.000€
70.000€

Beds: 3Bath: 1m²: 84

Apartament